Razrez plošč po meri

Natisni
Dobrodošli na spletni strani podjetja Les3 d.o.o., kjer si lahko sami naročite razrez plošč po vaših merah. Aplikacija nudi možnost izbire vrste materiala in dimenzije plošč. Izbirate lahko med različnimi materiali, debelinami plošč in dekorji-teksturami.

Opomba: Mere elementov so VEDNO končne mere z ABS trakom, če se robi. Najmanjša dolžina in širina sta 100mm.

NAVODILA ZA RAZREZ PLOŠČ PO MERI


Na naši spletni strani lahko sami naročite razrez plošč po vaših merah. Izbrati morate vrsto materiala in dimenzije plošč. Izbirate lahko med različnimi materiali, debelinami plošč in dekorji-teksturami. Pri iveralu debeline nad 10mm in kuhinjskih pultih lahko naročite tudi zarobljenje robov z ABS trakom. Dekorje je možno v živo videti pri nas v prodajalni in pri naših pooblaščenih prodajalcih.

Postopek naročanja pa lahko opravite v nekaj preprostih korakih:

OSNOVNE LASTNOSTI PLOŠČE:

1. IZBERITE MATERIAL
2. IZBERITE DEBELINO PLOŠČE
3. IZBERITE DEKOR-TEKSTURO PLOŠČE  Plošča na ekranu se bo spremenila v barvo in teksturo, ki ste jo izbrali. Elektronska reprodukcija barv se lahko razlikuje od originala. Do barvne razlike lahko pride, ker se vsak monitor razlikuje glede na svetlost in kontrast. Barvna tabela je zgolj okviren pregled možnih ciljnih barv.
4. IZBERITE DOLŽINO  Če naročate police iz lesenega dekorja bodo letnice VEDNO potekale po dolžini.
5. IZBERITE ŠIRINO
6. VPIŠITE KOLIČINO (če je različna od 1)
7. OPIS ELEMENTA   lahko sami vpišete, priporočljivo kadar imate veliko število elementov


LASTNOSTI ROBOV PLOŠČE

DOLOČITE ROBOVE  Če želite, da so robovi zarobljeni z ABS trakom, morate označiti na katerem robu želite ABS trak. Privzet dekor-tekstura roba je barva plošče, lahko pa izberete, da ima rob tudi drugačen dekor-teksturo kot je plošča.

POVZETEK RAZREZA
Sedaj ste uspešno določili vse potrebne karakteristike elementa, ki ga želite naročiti. Tukaj si sedaj še enkrat ogledate vse karakteristike elementa in ceno za ta element. Če ste z njim zadovoljni, kliknite na gumb POTRDI.


Na dnu strani se bodo podatki o naročenem elementu prikazali kot "Izbrana naročila", vi pa imate naslednje možnosti:
• Ponovite postopek naročanja, če potrebujete še kakšen element. Vsi elementi se bodo prikazovali v seznamu " Izbrana naročila " na dnu strani.
• Če s elementom niste zadovoljni, lahko v seznamu " Izbrana naročila " na dnu strani kliknete na gumb UREDI (element lahko ponovno uredite) oziroma ODSTRANI (element odstranite iz vašega naročila).
• Kliknete na gumb "Oddaj naročilo", če želite zaključiti z naročilom razreza plošč.

ODDAJ NAROČILO
Po končanem vnosu vseh elementov je potrebno oddati naročilo. Izpolniti morate podatke o kupcu- naročniku. Izbrati morate tudi način dostave. Možen je lastni prevzem ali po pošti, v tem primeru se zaračunava poštnina po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. S klikom na gumb ZAKLJUČI bo naročilo poslano na Les3 d.o.o. in po plačilu predračuna tudi posredovano v proizvodnjo za razrez.

Preberite si še pogoje poslovanja.

PS11