Razrez plošč po meri

Natisni
Dobrodošli na spletni strani podjetja Les3 d.o.o., kjer si lahko sami naročite razrez plošč po vaših merah. Aplikacija nudi možnost izbire vrste materiala in dimenzije plošč. Izbirate lahko med različnimi materiali, debelinami plošč in dekorji-teksturami.

Opomba: Mere elementov so VEDNO končne mere z ABS trakom, če se robi. Najmanjša dolžina in širina sta 100mm.

Pogoji poslovanja


PRODAJNI POGOJI

www.razrez-plosc.si  je spletna trgovina, ki jo upravlja Les3 d.o.o., Ulica Padlih borcev 34, 6258 Prestranek, v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je obiskovalec spletne strani (pravna ali fizična oseba), ki opravi nakup.

 

DOSTOP DO INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo ravnal v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in uporabniku vedno nudil naslednje informacije: podatke o podjetju in sedežu, veljaven elektronski naslov, na katerem je dostopen, matično številko, davčno številko, podatke o cenah izdelkov ter ali je v ceno vključen davek, stroški dobave in druge morebitne stroške.
V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) se ponudnik zavezuje, da bo uporabniku vedno nudil dostop do naslednjih informacij: bistvene lastnosti blaga ali storitve, ceno blaga ali storitve, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami; morebitne stroške dostave; podrobnejša ureditev plačila ter načina in roki dobave ali izpolnitve; rok veljavnosti ponudbe opis pravice do odstopa od pogodbe v skladu z ZVPot; če potrošnik nima pravice do odstopa, ga je potrebno o tem izrecno obvestiti.

 

NAČINI PLAČILA

1. Z nakazilom na račun: Ponudbo/predračun vam pošljemo preko elektronske pošte na naslov, ki ste ga ob vašem naročilu navedli. Veljavnost predračuna, ki ga podjetje izda ob naročilu razreza plošč je 3 dni. Po prejetju vašega plačila na naš TRR sledi razrez elementov in dobava v dogovorjenem roku.

 

CENE

Objavljene cene v spletni trgovini razrez-plosc.si in izdane ponudbe veljajo na dan naročila! V primeru napak si pridržujemo pravico do sprememb. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Vse cene veljajo za artikle na zalogi trgovine. Akcijske cene veljajo do datuma izteka akcije, ki je določen pod ceno akcijskega artikla, oziroma do razprodaje zaloge le tega.
Kljub prizadevanju, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Cene so maloprodajne, vsebujejo DDV in so označene v EUR.

 

NAROČANJE

Ponudnik bo sprejeta naročila obravnaval kot nepreklicna. V primeru napake ali iz drugih razlogov, lahko kupec brez dodatnih stroškov odstopi od naročila v času do plačila predračuna oz. oddaje naročila v proizvodnjo. Naročilo lahko prekliče s sporočilom na elektronski naslov simon(at)les3.si ali pokličete na tel. +386 5 754 20 64. V primeru, da ponudnik ugotovi, da naročila pod navedenimi pogoji ne more izvesti lahko naročilo zavrne v roku 3 dni od prejema naročila.

DOSTAVA BLAGA

Blago, naročeno v spletni trgovini razrez-plosc.si, gre na pot v najkrajšem možnem času – po izdelavi v proizvodnji poiščemo najoptimalnejšo rešitev. Najkasneje ga dostavimo v treh delovnih dnevih.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Po navadi je to paketna dostava Pošta Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan po izdelavi v proizvodnji. Pred oz. dostavi vas kontaktirajo na telefonsko številko, ki ste jo posredovali. Večja naročila pa dostavimo sami in se z vami dogovorimo o prevzemu pošiljke.

Za nakupe nad 400€ vrednosti krijemo stroške dostave mi. Za nakup pod to vrednostjo pa dostavo zaračunavamo po ceniku Pošte Slovenije. Cenik dostave si lahko ogledate tukaj: https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-postnih-storitev-notranji-promet.pdf

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini v Prestranku, Ulica Padlih borcev 34, kjer pa stroškov dostave ni.

 

VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da ponudniku v roku 15 dni od prejema kupljenih izdelkov pisno sporoči odstop od naročila.  Odstop od naročila mora sporočiti na kontaktni elektronski naslov simon(at)les3.si ali s klasično pošto na naslov ponudnika: Les3 d.o.o., Ulica Padlih borcev 34, 6258 Prestranek. Kupec  je nato dolžan vrniti blago ponudniku v 15 dneh od datuma, ko je ponudniku posredoval sporočilo o odstopu od naročila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani ter v originalni embalaži, vrnjenemu izdelku pa mora biti priložena kopija računa.
Kupec, ki odstopi od naročila razreza plošč, je dolžan kriti stroške storitve razreza in morebitne obdelave robov. Ponudnik mu v tem primeru ni dolžan vrniti celotne kupnine.
Kupcu, ki odstopi od naročila za vse ostale artikle iz naše spletne trgovine, bomo kupnino in stroške dostave vrnili takoj po vračilu blaga. Kupnino vam bomo v roku štirinajst dni vrnili po pošti ali na vaš račun (le tega morate ob zahtevi za vračilo navesti). Odkupninskih pošiljk ne sprejemamo.

 

REKLAMACIJE

Priporočamo vam, da ste pri naročilu razreza plošč zelo pozorni in natančni, da bodo vaše meritve pravilne, saj se boste tako izognili mnogim nevšečnostim in težavam pri vašem nadaljnjem delu. Izdelek, ki bi bil napačno izdelan v našem podjetju, bomo v najkrajšem možnem času nadomestili z novim. V primeru, da kupec pri oddaji naročila razreza plošč naredi napako (npr. napaka pri merjenju), le-ta ni upravičen do reklamacije. Izdelek v tem primeru predelamo le proti plačilu.

 

ZASEBNOSTI

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno za komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

 

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

REKLAMACIJE IN INFORMACIJE

V primeru reklamacije, oziroma potrebe po dodatnih informacijah smo vam na voljo na naslovu:
Les3 d.o.o.
Padlih borcev 34
6258 Prestranek
Slovenija
Tel: +386 5 754 20 64
e-mail: info(at)les3.si ali simon(at)les3.si

 

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. 
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Navodila za razrez plošč.